Amsterdam – Betonvloer met vloerverwarming

Zwamtotaal luistert naar de wensen van opdrachtgevers. De bewoners in Amsterdam zijn zo geschrokken van de aangerichte schade door zwam dat zij graag een betonvloer in hun woning willen hebben.

Neem contact op

Toepassing van de betonvloer met vloerverwarming

De houten vloer van de bewoners bleek geheel door zwam te zijn aangetast. Om in de toekomt vrij te zijn van risico’s met houtaantasters hebben deze bewoners besloten om een betonvloer in hun woning aan te brengen. Voor de specialisten van Zwamtotaal geen probleem.

Het is duurzaam en bestand tegen warmte, kou en vocht. Een bijkomend voordeel van dit type vloer is de goede isolatiewaarde zodat het energielabel van de woning verbeterd wordt. Een goed geïsoleerde vloer is energiezuinig en leidt bovendien tot een gezondere leefomgeving voor de bewoners.

Zwamtotaal voert alle werkzaamheden uit

Alle voorkomende werkzaamheden in dit project zijn door Zwamtotaal uitgevoerd. Dit in nauw overleg en met luisterend oor naar de wensen van de opdrachtgever. Zij grepen de kans aan om door de problematiek aan de begane grond vloer de indeling van de woning opnieuw in te delen. Dit hield in dat er een aantal wanden zijn komen te vervallen, een nieuwe keuken geplaatst is en dat de badkamer verplaatst is. Ook hebben zij gekozen voor het comfort van vloerverwarming in de gehele woning. Na de renovatie is deze woning weer helemaal klaar voor de toekomst en zitten deze bewoners er warmpjes bij.

Neem contact met ons op

Zwamtotaal is dé expert op het gebied van houtrot en zwammen. Wij kunnen daarom ook u helpen bij het weer bewoonbaar maken van uw huis. Neem vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op

Boren in hout
Inspectie naar zwammen
Zwamtotaal bus
Vloerleidingen
Leidingen
Vloer aanleggen
Betonvloer met vloerverwarming