Over ons

Wie zijn wij?

Effectief, betrouwbaar en snel, een aantal kenmerkende woorden voor de aanpak van Zwamtotaal. Opdrachtgevers van Zwamtotaal profiteren van onze persoonlijke, zorgvuldige aanpak. Wij bestaan uit een hecht team van specialisten die het als een uitdaging zien om Nederland dagelijks weer een stukje vrijer te maken van houtaantasters. Dit gebeurt met veel plezier, passie en precisie. Benieuwd hoe dit eruitziet? Bekijk onze video:

Onze werkwijze stap voor stap:

1. Inventarisatie

Voor een duidelijk plan van aanpak is het belangrijk dat er een inspectie door een gespecialiseerde partij wordt uitgevoerd. Zij constateren in hoeverre een eventuele aantasting in uw gebouw aanwezig is. Indien gewenst kan Zwamtotaal u in contact brengen met de juiste partijen.

2. Rapportage

Resultaat van de inventarisatie is een rapport waarin staat omschreven welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden om de geconstateerde problemen op de juiste wijze op te lossen.

3. Sloop

U heeft houtaantasters in uw gebouw. Erg vervelend. De houtaantasters kunt u in verschillende vormen aantreffen. Zwam is één van de heftigste soorten. Hierbij is het vaak noodzakelijk dat de aangetaste houten delen verwijderd moeten worden. De specialisten van Zwamtotaal zijn in staat om deze destructieve handelingen zorgvuldig voor u uit te voeren, zonder hierbij onnodige schade aan uw gebouw te veroorzaken. 

4. Bestrijding

De bestrijding is één van de belangrijkste punten in dit proces. Wanneer u problemen hebt met houtaantasters is het van wezenlijk belang dat deze aantasting op de juiste wijze bestreden wordt. Wanneer alleen de aangetaste delen verwijderd worden bestaat de kans dat er sporen van houtaantasters op de omliggende bouwdelen achterblijven. Deze sporen zijn in staat om het nieuwe bouwmateriaal opnieuw aan te tasten. 

5. Bouw

Bij Zwamtotaal hebben wij bouwkundige teams die de herstelwerkzaamheden naar aanleiding van het destructieve- en bestrijdingswerk van A-Z kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan het aanbrengen van nieuwe vloerdelen, herstelwerk aan muren en badkamers. 

Het totaalpakket

De naam Zwamtotaal zegt het al. Alle werkzaamheden en alle bijkomende werkzaamheden met betrekking tot houtaantastende insecten en houtaantastende schimmels kunnen wij voor u uitvoeren.

Lees het allemaal nog eens rustig na in onze brochure

Uw ruimte weer helemaal vrij van zwammen en houtaantasters?