Aalsmeer – Een renovatievloer is de oplossing

Zwamtotaal helpt mensen met het verwijderen en voorkomen van allerlei soort schimmels, zwammen en andere vormen van houtrot. Ook houtworm in meubels bestrijden wij. Vooral in oude huizen komt dit vaak voor. Tijdens één van onze recente projecten hebben wij geadviseerd om een Renovatievloer te installeren. De vooruitgang der technologie heeft gezorgd voor een nieuwe oplossing: de renovatievloer.

Toepassing van de Renovatievloer

We zijn bezig met een aantal woningen waar na inspectie van Zwamtotaal is gebleken dat een groot deel van de vloeroppervlaktes aangetast waren door houtaantasters als bruinrot, huiszwam en houtworm. Gezien het vochtige klimaat dat in deze kruipruimtes aanwezig is, hebben we geadviseerd om een renovatievloer aan te brengen.

Dit vloertype bleek voor dit renovatieproject dé oplossing te zijn. Daarbij worden de houten balken vervangen door materiaal van deze tijd. Het is duurzaam en bestand tegen warmte, kou en vocht. Een bijkomend voordeel van dit type vloer is de goede isolatiewaarde zodat het energielabel van de woning verbeterd wordt. Een goed geïsoleerde vloer is energiezuinig en leidt bovendien tot een gezondere leefomgeving voor de bewoners.

Zwamtotaal houdt de ontwikkelingen bij

De ontwikkeling op het gebied van de renovatievloeren staat niet stil. Zwamtotaal volgt al deze ontwikkelingen en zorgt voor een up-to-date kennisniveau. Hierdoor zijn onze specialisten in staat om ieder type renovatievloer toe te passen. Uiteraard allemaal naar de wens van de opdrachtgever.

Neem contact met ons op

Zwamtotaal is dé expert op het gebied van houtrot en zwammen. Wij kunnen daarom ook u helpen bij het weer bewoonbaar maken van uw huis. Neem vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op

Busje Zwamtotaal
Vloer leggen
Vloer leggen
Vloer leggen
Vloer leggen
Ijzeren balken
Ijzeren balk
ijzeren balken