Iedere dag worden en door de specialisten van Zwamtotaal bouwwerken voorzien van nieuwe vloeren omdat deze door zwam aangetast zijn geraakt. Bij een recent project zijn er bij meerdere woningen cassettevloeren aangebracht. Per dag zijn er hier 2 woningen voorzien van dit innovatieve vloertype. Dit vergt een goede afstemming met onze opdrachtgever en betrokken onderaannemers. Wegens de jarenlange ervaring is dit project vlekkeloos verlopen.

De cassettevloer is een innovatief vloersysteem met een zeer laag eigen gewicht. De cassettes bestaan uit een combinatie van EPS en staal, met een Magnelis beschermlaag. Dit systeem is uitermate geschikt voor renovatiedoeleinden, vanwege de flexibele lengtes, de hoge isolatiewaarde (een Rc van 6.2) en het gemak van het monteren. Door de hoge verwerkingssnelheid kunnen de bewoners in deze wijk weer snel terug naar hun woning.

Meer weten?

Wilt u meer weten over vloerrenovaties of de andere onderwerpen waar wij in gespecialiseerd zijn, zoals een zwambestrijding? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder. contact